Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru cei carora le place pastravul :)
Curatam pastravii si ii spalam bine .
Ii condimentam bine cu sare si piper si peste ei stoarcem o lamaie . Lasam sa stea cam 10 minute .
Pe o farfurie punem faiana de malai si tavalim pestele prin ea in asa fel incat sa fie acoperiti bine cu malai.
O tigaie o punem pe aragaz si punem in ea ulei cat sa ii acopere fundul. Cand este fierbinte uleiul punem pastravii si lasam sa se prajeasca cam 5 minute pe o parte . Intoarcem pe partea cealalta si mai lasam 5 minute.
Trebuie sa fie rumeniti frumos .
Se servesc cu garnitura preferata si sos , sau ca atare .
P.S. Pestele nu trebuie lasat sa stea cu sare mult timp deoarece sarea scoate apa din el si nu mai este la fel de gustos
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult